ΡΟΗ 24/7:

Samsung: Κλείστε τα Galaxy NOTE 7 – Παγκόσμιος συναγερμός

galaxy-note7

Την απόφασή της να αποσύρει τα Galaxy Note 7 από τα ράφια των καταστημάτων όλου του κόσμου ανακοίνωσε η Samsung μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα ανάφλεξης ακόμα και των smartphone που δόθηκαν προς αντικατάσταση όσων αρχικών μοντέλων παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 


Μάλιστα η εταιρεία σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας κάλεσε όσους έχουν Galaxy Note 7 να την απενεργοποιήσουν και να αναζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή για άλλα κινητά τηλέφωνα. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας εντοπίστηκε μια νέα βλάβη στο Galaxy Note 7 χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αφορά αυτή τη βλάβη.

Χαρακτηριστική η ιστορία του 39χρονου Σον Μίντερ το Galaxy Note του οποίου εξερράγη στις 9 Οκτωβρίου ενώ εκείνος κοιμόταν. «Είδα μια μικρή κόκκινη λάμψη και μετά το τηλέφωνο άρχισε να λειώνει» περιέγραψε. Παρόμοια η εμπειρία του Μάικλ Κλέρινγκ από το Κεντάκι ο οποίος περιέγραψε ότι ξύπνησε στις 4 τα ξημερώματα πριν από λίγες ημέρες και βρήκε το δωμάτιό του γεμάτο καπνό και το Galaxy Note 7 να καίγεται.

Αρχικά η Samsung είχε υποστηρίξει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μπαταρίες ενός συγκεκριμένου προμηθευτή διαβεβαιώνοντας τους καταναλωτές ότι κατά τα άλλα η συσκευή ήταν ασφαλής και προσθέτοντας ότι το πρόβλημα έχει λυθεί με την τοποθέτηση μπαταριών από άλλο προμηθευτή.

newsauto.gr

επιστροφή στην κορυφή