ΡΟΗ 24/7:

Ο Επιθεωρητής ταξίδεψε στην Αθήνα...

au2

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Ο ΦΑΡΟΣ'' και ο Επιθεωρητής του, ταξίδεψαν στην Αθήνα στα πλαίσια των Πανελληνίων Θεατρικών Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνεται από τον Δήμο Ζωγράφου για 31η φορά.

Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί στον Αθηναϊκό Δήμο για το υψηλό επίπεδο θεατρικών παραστάσεων, διοργάνωσης, σεμιναρίων και πολλών παράλληλων δράσεων, στις 15 ημέρες που διαρκεί.

au1

Η θεατρική ομάδα του Π.Σ. ''Ο ΦΑΡΟΣ'' συμμετείχε για 3η φορά στο φεστιβάλ αυτό, αφού επιλεχτηκε από προκριματική επιτροπή ανάμεσα σε ερασιτεχνικούς θιάσους απ' όλη την Ελλάδα. Η παράσταση ''Ο Επιθεωρητής'' του Νικολάϊ Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σούρλα με την οποία συμμετείχε η ομάδα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το χειροκρότημα του κοινού καθ' όλη την διάρκεια της παράστασης.

au3

au4

au5

au6

au7

au

 

Φέτος συμμετέχουν διαγωνιστικά 11 ερασιτεχνικοί θίασοι απ΄όλη την Ελλάδα και τα αποτελέσματα αναμένονται την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει η απονομή των βραβείων και ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ...Καλή επιτυχία!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 16:17
επιστροφή στην κορυφή