xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ανανεωμένη η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

20171005 194032

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών

Πανέτοιμη για την νέα χρονιά είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου. Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, που έγιναν με ευθύνη του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» στο οποίο υπάγονται οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες, εξοπλίστηκε με καινούριους, καλαίσθητους και εργονομικούς βιβλιοστάτες, που θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν παλιούς και νέους τίτλους βιβλίων που προορίζονται για ανάγνωση ή δανεισμό. Παράλληλα υπήρξαν σημαντικές παρεμβάσεις για την βελτίωση του φωτισμού σε όλους τους χώρους της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τίτλους της προστέθηκε ένας μεγάλος αριθμός νέων βιβλίων, διαδικασία που συνεχίζεται.
Η Δημοτική βιβλιοθήκη Πολυγύρου που στεγάζεται στην οικεία Τραγανού, ένα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό κτίριο, στον ιστορικό ιστό της πόλης, είναι ανοιχτή σε μικρούς και μεγάλους που αγαπούν το βιβλίο.
Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -14:00 και επιπλέον κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 20:30.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, από τον ερχόμενο μήνα και σε τακτά χρονικά διαστήματα συγγραφείς θα επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη για να παρουσιάσουν το έργο τους. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και φέτος αντίστοιχες δράσεις και για παιδιά.
Το πρόγραμμα βιβλιοπαρουσιάσεων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.
Ταυτόχρονα στους χώρους της θα υλοποιηθούν και φέτος καλλιτεχνικές, εικαστικές, μουσικές και πολλές ακόμη δράσεις με βασικούς αποδέκτες τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές του Δήμου Πολυγύρου.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2