Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ανθρωποκυνηγητό στην Εγνατία Οδό για λαθροδιακινητή (ΦΩΤΟ)

stabrou 2

Συνελήφθη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη, έπειτα από καταδίωξη και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, νεαρός άντρας που ενέχεται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου, αλλά και τεσσάρων ακόμη συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για «Προώθηση στο εσωτερικό της Χώρας παράνομων μεταναστών από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής», «Διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη Χώρα», «Αντίσταση», «Απείθεια» και παράβαση Κ.Ο.Κ..

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε μεταφορά εννέα αλλοδαπών που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, τρείς εκ των οποίων βρισκόταν στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος, ενώ συνελήφθη ο διακινητής που επέβαινε ως οδηγός.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ συγγενικά τους πρόσωπα θα κατέβαλαν χρηματικό ποσό μόλις έφταναν στη Θεσσαλονίκη που ήταν και ο τελικός προορισμός τους.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

stabrou 3

πηγή φωτογραφιών: thestival.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 09:28
επιστροφή στην κορυφή