Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσληψη κτηνιάτρου στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

pexalkidiki

Για την υλοποίηση προγράμματος επιτήρησης νοσημάτων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος»), συνολικά ενός ατόμου ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρου για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος επιτήρησης και λήψης μέτρων για τα Εξωτικά Νοσήματα (Οζώδης Δερματίτιδα Βοοειδών, Ευλογία του προβάτου, Αφθώδης Πυρετός, Πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών) στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, Διοικητήριο, Τ.Κ. 63 100 Πολύγυρος, απευθύνοντάς την στην Υποδιεύθυνση Οικονομικού και Ανθρωπίνων Πόρων υπόψη κ. Μπακρατσά Χριστιάννας (τηλ. επικοινωνίας: 23713 51262 , 51302).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πολυγύρου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 22:14

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020