Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Χρήστος Νικολόπουλος: "Επιδιώκουμε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας του ΕΕΘ"

22550414 294580357708489 7846090574430900116 o

Παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού "Αλληλεγγύη Επαγγελματιών"

Η ίδρυση γραφείου στήριξης, ταμείου αλληλοβοήθειας και μητρώου ανέργων επαγγελματιών αποτελούν, μεταξύ άλλων, τις προτεραιότητες του υποψήφιου προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Χρήστου Νικολόπουλου.

Παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις συνδυασμού “Αλληλεγγύη Επαγγελματιών”, ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών, το διάστημα 2-4 Δεκεμβρίου, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική ανασυγκρότηση του τρόπου λειτουργίας του ΕΕΘ.

“Στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων θα καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη για να υπάρχει πλήρης καταγραφή των προβλημάτων”, δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος και επέρριψε ευθύνες σε βάρος της νυν διοίκησης για τον τρόπο προσέγγισης των ζητημάτων που ταλανίζουν τους επαγγελματίες.

“Ο κ. Ζορπίδης είναι 11 χρόνια πρόεδρος. Δεν μπορεί να έχει όραμα, όπως εμείς οι νεότεροι. Χρειάζεται αλλαγή”, σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΕΘ, Χρήστος Νικολόπουλος ενώ δεσμεύτηκε ότι την επομένη της εκλογής του στην προεδρία του ΕΕΘ, θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για το ζήτημα των λαθραίων τσιγάρων.

“Ο περιβάλλων χώρος του Επιμελητηρίου έχει μετατραπεί σε άντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων”, τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Οι προγραμματικές θέσεις

Όσον αφορά τις προγραμματικές θέσεις της “Αλληλεγγύης Επαγγελματιών”, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε πως πρόθεση του συνδυασμού είναι να στελεχωθεί το ΕΕΘ με εξειδικευμένο προσωπικό και να αναπτυχθούν συνέργειες με τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της πόλης, στο πλαίσιο της διεκδίκησης χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

“Σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε δράσεις στις τοπικές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης, μέσω των παραρτημάτων του ΕΕΘ”, σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι το 80% των υποψηφίων του συνδυασμού είναι νέοι επαγγελματίες.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 20:19
επιστροφή στην κορυφή