Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

"Μιλούν για επενδύσεις και μετά τις στέλνουν στα “τσακίδια”"

AYGENAKHS

Ο Λ. Αυγενάκης με αφορμή τη νέα προσφυγή της "Ελληνικός Χρυσός" στο ΣτΕ

Επικριτικός εμφανίστηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τις νέες εξελίξεις που αφορούν την επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ο κ. Αυγενάκης σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

«Μιλούν για ανάπτυξη και επενδύσεις και μετά τις στέλνουν στα “τσακίδια”.

Πιο πρόσφατα και πιο θλιβερά παραδείγματα, αυτό της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές όπου προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Υπ. Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη και αυτό του Ελληνικού που γίνεται λόγος για ανατροπές και ανακολουθίες, καθώς και πρακτική συνεχούς έγερσης εμποδίων που διαρρηγνύουν το αναγκαίο κλίμα εμπιστοσύνης.

Δυστυχώς, η ανικανότητα και η αδυναμία τους να κατανοήσουν πως παράγεται ο εθνικός πλούτος, προκαλεί τεράστια ζημιά στη Χώρα.

Στις μέρες μας οι επενδύσεις κρίνονται όχι από το πόσο συμβάλλουν στην ανάπτυξη, το πόσες θέσεις εργασίας δημιουργούν, αλλά πόσο αρεστές είναι στον Υπουργό.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας, η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία θέσεων εργασίας δεν είναι έννοιες αόριστες. Είναι έννοιες συγκεκριμένες και για να επιτύχουν χρειάζονται, συγκεκριμένο σχέδιο και αποφασιστικότητα που ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δε διαθέτουν».

επιστροφή στην κορυφή