Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαράζ συλλήψεων στον Προμαχώνα για λαθραία (φωτο)

prom oxhmk1

Συνεχείς είναι οι αστυνομικοί έλεγχοι

Συνολικά 5 άτομα συνελήφθησαν χθες Δευτέρα στον Προμαχώνα από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης για διαφορετικές περιπτώσεις παράβασης της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

lathr prom kat

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:
- Ένας 69χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 16 φιάλες με συνολικά 28 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 53χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 11 δοχεία με συνολικά 24 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 47χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 32 φιάλες με συνολικά 22,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Μία 37χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να κατέχει 70 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

prom oxhmk2

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

prom oxhmk3

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020