ΡΟΗ 24/7:

Σκληρή κριτική Μητσοτάκη από το 7ο προσυνέδριο της ΝΔ (βίντεο)

DQDLGUkW0AAB2Z7

Επίσκεψη στο θωρηκτό "Αβέρωφ"

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα Σάββατο ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το 7ο προσυνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο θέμα των πλειστηριασμών αποτελούν ένδειξη μιας «πολιτικής εξαπάτησης», ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει "συγκάλυψη" στην υπόθεση σχετικά με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.
Παράλληλα αναφέρθηκε στους πρώην Πρωθυπουργούς, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή για τη συμβολή τους στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ενώ δήλωσε την αταλάντευτη θέση της Ελλάδας στην ΕΕ.
«Ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη: Αυτή είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή πάντα ήταν και θα είναι η γραμμή μας. Αυτή τη γραμμή θα υπηρετήσουμε χωρίς καμία παρέκκλιση», υπογράμμισε.

DQCcDMgVoAAJcGG

Επίσκεψη στο θωρηκτό "Αβέρωφ"

Το θρυλικό θωρηκτό "Αβέρωφ", στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην πόλη, συνοδευόμενος από τον κυβερνήτη του σκάφους Σ. Χαραλαμπόπουλο.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως το "Αβέρωφ" ξεπέρασε κάθε ιστορία ναυτικής καταδίωξης.

επιστροφή στην κορυφή