Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

HLIOFANEIA LIGES NEFWSEIS 2

Πολύ καλές συνθήκες, έως 13 βαθμούς η θερμοκρασία στη Β. Ελλάδα

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017. Τις πρωινές και βραδινές ώρες σε πολλές περιοχές η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός ο οποίος στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 10 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 13 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από -2 έως 15, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 13 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στα παράκτια τμήματα του Ιονίου οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στα νησιωτικά τμήματα; βορειοδυτικοί μέτριοι.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς, αλλά στα βόρεια τμήματα οι ελάχιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ενώ τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερες.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή