ΡΟΗ 24/7:

Λήστεψε τα ΕΛΤΑ Πευκοχωρίου και αγόρασε... αυτοκίνητο

enoplh lhsteia

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία 3 χρόνια μετά - Με απειλή πιστολιού αφαίρεσαν πάνω από 12.000 ευρώ και διέφυγαν με κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα

Δύο άτομα, ηλικίας 31 και 36 ετών (οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις φυλακές Τρικάλων και Άμφισσας για κλοπές) φέρονται φέρονται ως οι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014 στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Πευκοχωρίου με λεία 12.800 ευρώ. Μάλιστα ο 36χρονος χρησιμοποίησε μέρος των χρημάτων για να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, του οποίου η άδεια κυκλοφορίας εκδόθηκε στο όνομα μιας 25χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 29 Αυγούστου 2014, τα παραπάνω 2 άτομα χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχαν κλέψει το προηγούμενο διάστημα από τη Φούρκα, πήγαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν τα 12.800 ευρώ.

Ωστόσο από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος ενεργώντας μαζί με 29χρονο συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, το βράδυ της 27 Αυγούστου 2014 σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και με την απειλή πιστολιού και χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν τον οδηγό του οχήματος να το εγκαταλείψει και στη συνέχεια αφαίρεσαν το όχημα και διέφυγαν. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα στην Κρυοπηγή και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε μετά από αρκετές μέρες στη Φούρκα (απ' όπου την είχαν κλέψει) και αποδόθηκε επίσης στον ιδιοκτήτη της.

Σε βάρος του 31χρονου και του 36χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 12:47
επιστροφή στην κορυφή