ΡΟΗ 24/7:

Η κοπή Βασιλόπιτας του Π.Σ. '' Ο ΦΑΡΟΣ''

far

Μέσα σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο πραγματοποιήθηκε χθες 7 Ιανουαρίου 2018, η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου  ''Ο ΦΑΡΟΣ'' στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μουδανιών κ. Ν. Θεριός, η βουλευτής Χαλκιδικής κ. Βλάχου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Ν. Προποντίδας κ. Κ. Κουτσουμούκης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ κ. Γ. Πασσαλής, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κ. Ζολλά, ο πρόεδρος της ΕΟΔ κ. Αντωνίου, εκπρόσωποι φορέων της πόλης των Ν. Μουδανιών, μέλοι και φίλοι του Συλλόγου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυνε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Καρράς και η  πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ κ. Βούλα Παπαδοπούλου στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην ελπίδα να αποκτήσει σύντομα στέγη ο Σύλλογος που είναι ένα όραμα πολλών ετών.

Την βασιλόπιτα του Συλλόγου  ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Κυριαφίνης και στην συνέχεια ξεκίνησε η εκδήλωση η οποία πλαισιώθηκε από την μικτή χορωδία του ΦΑΡΟΥ  με μαέστρο την κ. Ρεβέκκα Φελεκίδου, τα παιδικά χορευτικά με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιώργο Μπαραχάνο και τα χορευτικά τμήματα εβήβων και νέων με χοροδιδάσκαλο τον κ. Νάσο Μυλωνά.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε το καθιερωμένο κέρασμα μαζί με  βασιλόπιτα για όλους τους καλεσμένους, και ευχές για την νέα χρονιά!.

far5

 

far4

far3

far1

far2

far6

 

επιστροφή στην κορυφή