Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

nature clouds the stor

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 αναμένονται τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές αρχικά σε όλη τη χώρα και από το μεσημέρι κυρίως στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες υπάρχει από το μεσημέρι και έπειτα στο Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος της ημέρας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -1 έως 8, στην Ήπειρο από 4 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 14, και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 9 έως 16.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και μόνο μετά το απόγευμα στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις έως και το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ανατολικά του νομού έως και το πρωί, αλλά και στο σύνολο του νομού προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, με εξαίρεση τα δυτικά του νομού όπου έως και το πρωί θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς.

meteo.gr

επιστροφή στην κορυφή