xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κοπή βασιλόπιτας της εταιρείας Αρζουμανίδης ΑΕ(ΦΩΤΟ)

arma 1

45 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης

Η κοπή της βασιλόπιτας της εταιρείας Αρζουμανίδης ΑΕΒΤΕ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο στην παραλία Νέων Πλαγίων, παρουσία των μελών της οικογένειας, των εργαζομένων στην επιχείρηση, εκπροσώπων συνεργαζόμενων εμπορικών ομίλων και επιχειρήσεων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και ΜΜΕ.
Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο κ. Κώστας Αρζουμανίδης, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπική ευτυχία αλλά και συνέχιση της ανοδικής πορείας της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί της πίτας, έπεσε στο κομμάτι της ετιρείας! Φέτος είναι ιδιαίτερη η χρονιά, καθώς εορτάζονται τα 45 χρόνια από την ίδρυση της και τη διαρκή πρόοδο και μετεξέλιξη της. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα καταγράφει δυναμική πορεία στο χώρο του αυτοκινήτου, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου οδηγού αλλά και των νέων δεδομένων που συνεχώς δημιουργούνται. Η προηγούμενη χρονιά ήταν σημαδιακή για την εταιρεία, καθώς τα ινία πέρασαν πλέον στον κ. Γιάννη Αρζουμανίδη, ο οποίος ανέλαβε να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Το άρμα του Αχιλλέα στο νέο πρόεδρο»

Χαρακτηριστικό και συγκινητικό ήταν το σημείο, κατά το οποίο η κ. Θωμαή Αρζουμανίδου, χάρισε στον εγγονό της Γιάννη, ένα ομοίωμα του άρματος του Αχιλλέα, που συμβολίζει τη δυναμική της εταιρείας αλλά και την ισχύ του αναβάτη σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής του δράσης αλλά και της προσωπικής και οικογενειακής του πορείας.

Ποιοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της VW, της Audi, της Skoda, της Mazda, της Ford, της VW Bank, των επιχειρηματικών ομίλων Βασιλάκη(Aegean, SEAT, Hyundai, Kia κτλ), Σφακιανάκη(Fοrd, Suzuki, Opel κτλ), εκπρόσωπος του αμερικανικού πετρελαϊκού κολοσσού EXXON Mobil, του ομίλου Βαρδινογιάννη, εκπρόσωπος της INTERAMERICAN και Any time και εκπρόσωπος των ρεκτιφιέ Μακεδονία. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ο πρόεδρος του σωματείου βενζινοπωλών Χαλκιδικής Φώτης Τσαρουχάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής Παύλος Γιαλαγκολίδης, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νέων Μουδανιών Κορίνα Ζολλά, η κ. Εύη Καπετανοπούλου, διευθύντρια του περιοδικού Auto Τρίτη, ιδιοκτήτες και δημοσιογράφοι-εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Χαλκιδικής. Όσοι παραβρέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της οικογένειας Αρζουμανίδη, είχαν συγκεκριμένη θέση και εκπροσωπούσαν, είτε συνεργαζόμενη εταιρεία, είτε φορέα παραγωγικό ή συνδικαλιστικό. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι πολλοί εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων επιχειρηματικών ομίλων ταξίδεψαν από την Αθήνα, αποκλειστικά για να τιμήσουν την εταιρεία Αρζουμανίδη. Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι αργά το βράδυ.

arma 2

arma 3

arma 4

arma 5

arma 6

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2