Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοπή βασιλόπιτας ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής(ΦΩΤΟ)

ONNED PROTI

Συνεδρίαση διοικούσας επιτροπής παρουσία του βουλευτή Γ. Βαγιωνά

Συνεδρίασε το απόγευμα του Σαββάτου η διοικούσα νομαρχιακή επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, παρουσία του βουλευτή στο νομό Γιώργου Βαγιωνά και του προέδρου της ΝΟΔΕ Απόστολου Τζηρίτη. Ταυτόχρονα στο περιθώριο της συνεδρίασης, κόπηκε και η βασιλόπιτα της οργάνωσης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της νεολαίας της ΝΔ στη Χαλκιδική Νίκο Χατζηαλέξη, κατά τη διάρκεια της «κλειστής» συνεδρίασης συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα που αφορούν τόσο τους νέους και τις νέες, όσο και την κοινωνία ολόκληρης της Χαλκιδικής. Η ίδρυση τμήματος ΤΕΙ στο νομό με αντικείμενο τον τουρισμό, η λειτουργία στα ΙΕΚ του νομού, ειδικοτήτων που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής(γεωπονία κτλ), διοίκησης επιχειρήσεων, τουριστικά επαγγέλματα ήταν μεταξύ των θεμάτων της παιδείας που συζήτησαν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ. Παράλληλα αναφέρθηκαν στα προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης που αντιμετωπίζει ο νομός και την οριστική λύση που θα επέλθει με την κατασκευή των φραγμάτων.
Τα μέλη της νεολαίας της ΝΔ στη Χαλκιδική προχώρησαν και σε κίνηση ανθρωπιστικού χαρακτήρα, την ίδρυση τράπεζας αίματος.

ONNED BASILOPITA

ONNED 3

Τελευταία άρθρα από τον/την Βάιος Μαυρίδης

Halkidikifocus 2014-2020