xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ενημέρωση για τη ρευματολογία και τις ρευματικές παθήσεις στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών

reumatopathia

Κύκλος ιατρικών ενημερωτικών διαλέξεων στα ΚΑΠΗ

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με τρόπο απλό και κατανοητό για τους πολίτες, συντελώντας στην προαγωγή της πρόληψης και της προστασίας για την υγεία, θα προσφέρει ο νέος κύκλος ενημερωτικών ομιλιών με θέμα «Ρευματολογία- Ρευματικές παθήσεις». Το κύκλο των διαλέξεων διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, και θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Μάρτιο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Όπως και στις προηγούμενες ομιλίες, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές για τους τρόπους προφύλαξης αλλά και αντιμετώπισης του σοβαρού αυτού ιατρικού θέματος που απασχολεί και ταλαιπωρεί μεγάλο αριθμό ατόμων, αλλά και να θέσει τις ερωτήσεις του στην εισηγήτρια ρευματολόγο- ιατρό Ευγενία Τολιοπούλου.

Ο κύκλος των ομιλιών θα ανοίξει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., από τη Δ.Ε. Αγ. Παύλου (Δημοτικό Ωδείο, Πρ. Μυρώνη 2), θα συνεχιστεί στις 12 Μαρτίου, την ίδια ώρα, στη Δ.Ε. Πεύκων (αιθ. Δημ. Συμβουλίου, Δημ. Κατ. Πεύκων), θα ακολουθήσει ομιλία στις 15 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., στη Δ.Ε. Νεάπολης (Β’ ΚΑΠΗ Νεάπολης, ισόγειο, Δ. Κομνηνού 3) και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., στη Δ.Ε. Συκεών (Αιθ. Δημ.Συμβουλίου, δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών)

επιστροφή στην κορυφή