ΡΟΗ 24/7:

Τις παραιτήσεις Αντιπεριφερειαρχών ενόψει εκλογών ζήτησε ο Τζιτζικώστας

perifereia kthrio shmaia

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τις παραιτήσεις των Αντιπεριφερειαρχών, που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Βουλευτές ή Δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές ζήτησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας.
Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη, υπό την Προεδρία του κ. Τζιτζικώστα, παρουσία των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, με κύριο αντικείμενό της την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 26 – 28 Μαρτίου 2018.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας έγινε αναλυτική συζήτηση για τη θεματολογία του συνεδρίου, για τις προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά τομέα, αλλά και για τα αιτήματα προς επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας της κυβέρνησης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους Αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας απολογιστικά στοιχεία του έργου, αλλά κυρίως των εκκρεμοτήτων με την κεντρική διοίκηση, «προκειμένου με οργανωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο να γίνει ένας διάλογος όλων των φορέων με την κυβέρνηση, ο οποίος να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου, που αποφασίσαμε να γίνει στη Δυτική Θεσσαλονίκη».
Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Τζιτζικώστας επίσης ζήτησε από τους Αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Βουλευτές ή Δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απερίσπαστη και απόλυτα αφοσιωμένη, να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο της και παράλληλα να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης κρίσιμης πενταετίας».

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 20:53
επιστροφή στην κορυφή