Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο

superleague 2

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή

Άκρως επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κι αυτό γιατί σε αυτό καταγράφει την εισβολή του Σαββίδη με άνδρες της ασφάλειας, ξεκαθαρίζει πως είδε και ο ίδιος ότι οπλοφορούσε, προσθέτει πως απώθησε τον Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και πως ο Λούμπος Μίχελ τον απείλησε.

Ο διαιτητής αναφέρει πως μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά τον... πρόλαβε η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη και τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-0.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο και το 0-0 δεν άλλαξε στο ντέρμπι.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» έφυγε από τη σουίτα του και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση και κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές ζήτησε το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα.

Μετά από περίπου δύο ώρες διαβουλεύσεων, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο «κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας».

Σε ό,τι αφορά το φύλλο αγώνα, όπως αναφέρει η Nova, αυτό κάνει λόγο για:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει». «Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

4) «Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League. O υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις» σε συνεννόηση με την UEFA. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

επιστροφή στην κορυφή