ΡΟΗ 24/7:

Θετική εμφάνιση της Σωτηρίου στο τουρνουά Junior της Γερμανίας

swthriou germ

Παραμένει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ράκινγκ λιστ U17 για δεύτερο συνεχόμενο μήνα

Αισιόδοξα μηνύματα, για μια ακόμη φορά άφησε η Ματίνα Σωτηρίου, που συμμετείχε στο πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά Junior Μπάντμιντον, που διεξήχθη στο Βερολίνο και αποκλείστηκε στο γύρο των «32». Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γερμανία βρέθηκαν όλες οι καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και οι περισσότερες από το ΤΟΠ 20, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κληρώθηκε στις «128» με την Κινγκ (Αγγλία), αλλά δεν προσήλθε και πέρασε χωρίς αγώνα. Στις «64» η Σωτηρίου αντιμετώπισε την Αντάμκοβα (Τσεχία) και μετά από ένα συναρπαστικό ματς που διήρκεσε 45 λεπτά επικράτησε με 2-1 και το τελευταίο σετ να λήγει με οριακή διαφορά ( 18-21,21-11,21-19). Στη φάση των «32» κλήθηκε να αγωνιστεί απέναντι στην Ρέκα (Ουγγαρία) που φιγουράρει στο Ν. 12 του Παγκόσμιου ράκινγκ λιστ. Η Σωτηρίου ήταν για μια ακόμη φορά ανταγωνιστική αλλά ηττήθηκε με 2-0 (21-16, 21-11).

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία συμπεριέλαβε τα αποτελέσματα του τουρνουά και ανακοίνωσε χθες το ράκινγκ λιστ. Η Ματίνα Σωτηρίου παραμένει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ράκινγκ λιστ U17 για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

επιστροφή στην κορυφή