ΡΟΗ 24/7:

Επιτυχημένο το 6ο Σχολικό Αντάμωμα στα Μουδανιά

xoros antam

Στο πλαίσιο της διάχυσης και προβολής των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη στις 13 Μαρτίου 2018 η πολιτιστική εκδήλωση του 6ου κατά σειρά Χορευτικού Ανταμώματος, με τίτλο: “…ας κρατήσουν οι Χοροί” που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και τους Εκπαιδευτικούς. Η εν λόγω Χορευτική Συνάντηση έχει ως αφετηρία την πρωτοβουλία μιας ομάδας Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων Ν. Μουδανιών και τείνει να γίνει Θεσμός.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της διάχυσης και προβολής των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιούνται από Εκπαιδευτικούς και Μαθητές στα Δημοτικά Σχολεία του τόπου και έχουν μεταξύ άλλων ως στόχο τη διατήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς.
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Παπανικολάου, ευχαριστεί θερμά τους μαθητές, διευθυντές και εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν με ζήλο και εργατικότητα στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης, καθώς και τον Δήμο Νέας Προποντίδας για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών.

επιστροφή στην κορυφή