Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εβδομάδα δράσεων και... αποκαλύψεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

dontia odontiatros

Από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Εβδομάδα έντονης κινητικότητας αποτελεί η προσεχής για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, την Τρίτη 20 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 12.30, κλιμάκιο του ΟΣΘ θα επισκεφθεί το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί αυτοψία και θα καταγραφούν ανάγκες κι ελλείψεις που αφορούν στην οδοντιατρική περίθαλψη των ασθενών. "Συνεχίζουμε δυναμικά το μπαράζ επισκέψεων σε δημόσιες δομές Υγείας στη Θεσσαλονίκη. Μετά την πρώτη μας κρούση στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” και στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών ακολουθεί το Ιπποκράτειο. Δυστυχώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με εικόνες παρακμής, άκρως επικίνδυνες για τους πολίτες”", αναφέρει ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Δεβλιώτης.

Κύκλωμα μεταφέρει ασθενείς στα οδοντιατρεία των Σκοπίων

Την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 12.00, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, ο ΟΣΘ θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συλλόγου (Μητροπόλεως 40), όπου τα μέλη της Διοίκησης θα αναφερθούν σε επιστημονικά στοιχεία που αφορούν στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, ο κ. Δεβλιώτης, θα αποκαλύψει στοιχεία- σοκ για το κύκλωμα που έχει στηθεί, προκειμένου οι ασθενείς της Βόρειας Ελλάδας, να μεταβαίνουν στα Σκόπια για υπηρεσίες οδοντιατρικής περίθαλψης αμφιβόλου ποιότητας, με θέλγητρο το χαμηλό αντίτιμο. “Πρόκειται για ένα ζήτημα που μας απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια. Η κατάσταση, λόγω της κρίσης, διαρκώς χειροτερεύει, με θύματα ανυποψίαστους συμπολίτες μας που διακινδυνεύουν τη ζωή τους σε ιατρεία που δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο” σημειώνει ο Πρόεδρος του ΟΣΘ.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 18 Μαρτίου 2018 20:35
επιστροφή στην κορυφή