Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Από 4 έως 13 Μαΐου η 8η Ανθοέκθεση στα Γιαννιτσά

mme afisa anthoekthesi 2018

Δηλώσεις συμμετοχής από 16 έως 23 Απριλίου

Ο δήμος Πέλλας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά την Ανθοέκθεση.

"Από τις 4 έως τις 13 Μαΐου στήνουμε το ομορφότερο ανοιξιάτικο σκηνι-κό στο πάρκο του Πολύκεντρο, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Για άλλη μία φορά υποδεχόμαστε την Ανθοέκθεση του Δήμου, ένα θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Έτσι από τις 4 Μαϊου το πάρκο του Πολύκεντρου στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών θα μετατραπεί σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με λουλούδια, φυτά και μυρωδικά, με συνθέσεις και είδη ανθοκομίας, με γλάστρες και διακοσμητικά, που θα αναδύει το άρωμα της Άνοιξης", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Καθημερινά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων, καθώς και παράλληλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Στην Ανθοέκθεση συμμετέχουν επαγγελματίες και παραγωγοί από το δήμο Πέλλας και την ευρύτερη περιοχή εκθέτοντας μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, συνθέσεις με είδη ανθο-κομίας και διακοσμητικά.

Για ακόμη μια χρονιά η καθιερωμένη εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πρω-τότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερoμένων είναι από 16 Απριλίου έως 23 Απριλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες στα τηλ 2382350808 και 2382084381.

Ώρες λειτουργίας της Ανθοέκθεσης, καθημερινά, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 11.00 το βράδυ.

επιστροφή στην κορυφή