Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε η προμήθεια Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη για τα ενοικιαζόμενα στη Χαλκιδική

reception

Λήγουν στις 31 Ιανουαρίου οι άδειες σε κλειδιά

Την Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη καλούνται να προμηθευθούν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα τουριστικά καταλύματα στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής, η Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη είναι υποχρεωτική και οι επιχειρηματίες πρέπει το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου να την έχουν προμηθευθεί, ο οποία έχει αντικαταστήσει τον παλιό τιμοκατάλογο που αναρτούνταν.
Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε τουριστικό κατάλυμα έχει την υποχρέωση να αναρτά σε εμφανές σημείο την καρτέλα ενημέρωσης πελάτη.
Παράλληλα θα πρέπει να ενημερωθούν άμεσα για τρέχοντα αλλά και έκτακτα επείγοντα θέματα του κλάδου όπως η ανανέωση των αδειών - σημάτων σε κλειδιά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018, η πιστοποίηση κατηγορίας, αλλά και ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατα τόπους Σωματεία η την Ομοσπονδία στα τηλέφωνα 2371024992, 24692, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 έως τις 13.00.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020