Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Έκθεση Ζωγραφικής «Μορφές» της Ζαχαρώς Καρακωνσταντή

ek8 zwgr gian

20-27 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Έκθεση Ζωγραφικής της Ζαχαρώς Καρακωνσταντή, με τίτλο «Μορφές», διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. από την Παρασκευή 20 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Στην έκθεση προσεγγίζονται, με διαφορετικά χρώματα και σχήματα που μπλέκονται στο χώρο και το χρόνο συνθέτοντας το δικό τους αποτύπωμα, εικαστικά έργα που ανήκουν στη συλλογή της Ζαχαρώς Καρακωνσταντή τα οποία δημιουργήθηκαν σε διάφορες χρονικές περιόδους από το 1988 ως και σήμερα.

Τα έργα που παρουσιάζονται καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των τεχνικών που χρησιμοποιεί η καλλιτέχνιδα, μέσα από τα οποία διαφαίνεται και η έννοια του συνόλου του έργου της. Κυρίαρχο στοιχείο η γυναικεία μορφή, που η απόκοσμη και φανταστική απόδοσή της δημιουργεί στον θεατή ανάμεικτα συναισθήματα!

Η Ζαχαρώ Καρακωνσταντή γεννήθηκε στα Γιαννιτσά και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την τέχνη της ζωγραφικής. Στην πορεία παρακολούθησε καλλιτεχνικά εργαστήρια και έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις εξελίσσοντας τις τεχνικές και την θεματολογία δημιουργώντας κυρίως πίνακες ελαιογραφίας, αλλά και ακρυλικά σε συνδυασμό με κάρβουνο και μικτές τεχνικές.

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 20 Απριλίου, στις 8.00 μ.μ.
Λειτουργία έκθεσης: Δευτέρα- Σάββατο: 11.00 π.μ. -13.30 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. μέχρι στις 9.00 μ.μ.
Κυριακή: 11.00 – 13.30 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

επιστροφή στην κορυφή