xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια κηποτεχνίας της πόλης

seminaria khpos

Ουσιαστικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων αποτελεί η επιθυμία τους να ζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον. Η βεράντα είναι το μέρος όπου αφιερώνουμε χρόνο τόσο για εργασία όσο για χαλάρωση. Ένας ορθά δομημένος χώρος πρασίνου εμπλουτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο με το αίσθημα της δημιουργίας, ομορφαίνει την τοποθεσία και τονώνει το ηθικό μας, μέσω της βλάστησης που κάνει το τοπίο ξεχωριστό.

 

Σεμινάριο κηποτεχνία πόλης (πράσινη βεράντα) διοργανώνει ο Όμιλος Νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών HUMANS, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο Βενιζέλου 3, πρώτος όροφος. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουρούς, σε φοιτητές όλων των βαθμίδων αλλά και σε απλούς πολίτες που θέλουν να καταρτιστούν σε θέματα κηποτεχνίας.

Τα σεμινάρια διαρκούν 4 ώρες.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

29.10.2014 Τετάρτη 18:00-20:00

30.10.2014 Πέμπτηη 17:00-21:00

Ενότητα 1

Εισαγωγή στην Κηποτεχνία

Ιστορική Αναδρομή

Ενότητα 2

Κατηγορίες

Α. Πράσινη Βεράντα

Β. Φυτευτό Δώμα

Ενότητα 3

Αντίληψη Χώρου

Σύνταξη Kηποτεχνικής Mελέτης

Συνέντευξη με τον πελάτη

Ενότητα 4

Επιλογή Φυτευτικού Υλικού

Επιλογή Φυτών

Επιλογή Δέντρων

Ενότητα 5

Ανάλυση Κόστους

Εργαλεία Κηπουρικής

Χρήσιμα Εξαρτήματα

Γλάστρες Ζαρτηνίερες

Ενότητα 6

Πότισμα

Συντήρηση

Λίπανση

Ερωτήσεις Συζήτηση

Κόστος

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 30 ευρώ το κανονικό και στα 20 το φοιτητικό (για τα μέλη του ομίλου τα σεμινάρια είναι δωρεάν). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας στο http://gardenistass.blogspot.gr/ γράφοντας όνομα επώνυμο, ιδιότητα, mail και τηλ επικοινωνίας. Τέλος οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό εγγραφής δύο μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό: 368/639543-05. Στο τέλος των Σεμιναρίων θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

 

επιστροφή στην κορυφή