xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ακόμη μία θητεία για τον Μανώλη Καρρά στο ΔΣ της ΠΕΔΚ

417426550 3733378556930822 6227390439676709450 n

Η δήλωση του Δημάρχου Ν. Προποντίδας

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) εξελέγη για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Ο κ. Καρράς εξελέγη με την παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, που επικράτησε στις χθεσινές αρχαιρεσίες (δείτε εδώ).
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, αφού ευχαρίστησε τους εκλέκτορες, υπογράμμισε ότι στόχος είναι βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρρά:

«Με τον Ιγνάτη Καϊτεζίδη στο τιμόνι της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα της διεκδίκησης και της σκληρής δουλειάς στοχεύοντας στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας, στη βελτίωση των συνθηκών στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Αφού τον συγχαρώ από καρδιάς, ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους Δημάρχους και εκλέκτορες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους που με οδηγούν για ακόμη μία θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ».

Να θυμίσουμε ότι εκλέκτορες από τον Δήμο Ν. Προποντίδας στην ΠΕΔ είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άρης Βογιατζής, Παναγιώτης Δαμάσκος και Έλπις Καραθανασόπουλος.

mpanavas

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2