xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Τα προβλήματα των κατοίκων έθεσε στον Μ. Καρρά η Ομοσπονδία Οικισμών Ν. Προποντίδας

ndsoip

- Το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικισμών Νέας Προποντίδας

Την πρώτη τους εποικοδομητική συνάντηση είχαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικισμών Νέας Προποντίδας, με τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά, τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Χατζηαλέξη και Παναγιώτη Τσικαρίδη, και τον Θανάση Σούμπουρλο, Πρόεδρο της Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας, μετά τις πρόσφατες εκλογές της 21ης Απριλίου στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση θίχθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της ακτογραμμής της Ν. Προποντίδας, με κυρίαρχο το θέμα των εξ αδιαιρέτων ιδιοκτησιών τους και τα πιθανά σενάρια, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, να υπάρξει λύση στο πρόβλημα, μέσα από το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο που έχει ανατεθεί για την περιοχή από την Πολιτεία σε Κοινοπραξία τριών εταιρειών.

Τα θέματα της καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης, οδοποιίας, ΜΜΜ, τα ρέματα, τα αδόμητα που δεν καθαρίζονται και άλλα σημαντικά ζητήματα και κίνδυνοι που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ανθρώπων των Οικισμών της Νέας Προποντίδας, θα βρίσκονται εφεξής στο επίκεντρο των προσπαθειών που θα καταβάλει το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας και του εξυγχρονισμού των Οικισμών μίας από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε θετικό κλίμα με τον Δήμαρχο να στέκεται δίπλα στους εκπροσώπους των Οικισμών και με τη δέσμευση να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να προχωρήσει γρήγορα η υλοποίηση των μελετών που έχει ήδη εκπονήσει για όλα τα παραπάνω ζητήματα. Σε ένδειξη καλής θέλησης, ο κ. Καρράς ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. ότι θα προμηθεύσει τον κάθε Οικισμό με 2 φορτηγά χαλίκια, κάτι απολύτως απαραίτητο για περιοχές που δεν έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλης.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να έχουν στενή συνεργασία με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των Οικισμών της Νέας Προποντίδας.

mpanavas

Το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικισμών Νέας Προποντίδας

Τα μέλη του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας, όπως αυτά προέκυψαν στις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της 21ης Απριλίου, είναι:

Πρόεδρος: Σοφία Ιορδανίδου (Γαλήνη)
Αντιπρόεδρος: Ιωακείμ Κωνσταντινίδης (Αριζόνες)
Γραμματέας: Δάκης Μανουσάκης (Βεργιά/ Δροσιά)
Ταμίας: Νίκος Μπαντής (Άγιοι Ανάργυροι)
Μέλος: Γιάννης Μπαλτζής (Λεύκες)
Αναπληρωματικό Μέλος: Κυριακή Κουλαξή (Καλλιθέα)
Αναπληρωματικό Μέλος: Πασχαλίνα Πετρίδου (Πανόραμα)
Πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής: Δημήτρης Αλεξιάδης (Αριζόνες)
Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής: Γιάννης Λίγας (Κηπούπολη).

 

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2