Πάμε Σίβηρη. Πάμε Alkioni by the sea
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Εκλεκτά πιάτα, σε περιβάλλον σκιερό, μέσα στη φύση!
Κάτω από τα πλατάνια, στην απόλυτη δροσιά επιλέξαμε να πάρουμε το γεύμα μας. Μετά τη θάλασσα της Σίβηρης, η όρεξη ανοίγει και τα βήματα είναι συγκεκριμένα. Ανεβαίνεις τα σκαλάκια και διαλέγεις τραπέζι. Ο Γιάννης είναι εκεί για να σου προτείνει τον καλύτερο συνδυασμό για το γεύμα σου.
Αυτή τη φορά, η επιλογή ήταν διαφορετική. Σαλάτα χωριάτικη, κοτοπουλάκι σχάρας με ψητά λαχανικά και εκείνο το μπουρεκάκι... Αχ! Σκέτη λαχτάρα! Τραγανή φλογέρα με μοτσαρέλα, μπέικον και τομάτα, πάνω σε δροσερή μους γιαουρτιού με βασιλικό... Δεν θέλεις να αφήσεις ούτε ψίχουλο!
Φυσικά αν θέλεις να κάνεις 2ήμερη απόδραση στη Σίβηρη, μπορείς να έχεις και διανυκτέρευση στο Alkioni, by the sea.
Υπέροχα, μεγάλα δωμάτια με φοβερή θέα υπάρχουν στον δρόμο της παραλίας, ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο. Από το παράθυρο μάλιστα, μπορείς να δείς την βεράντα του εστιατορίου και να διαλέξεις το τραπέζι που θα πάρεις το πρωινό σου!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου