ΡΟΗ 24/7:

FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ELECTRONET ΤΥΡΟΒΟΥΖΗΣ ποιότητα και εμπιστοσύνη!

tyro

Τα 47 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος ηλεκτρικών ειδών Τυροβούζη, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Καθαρά Δευτέρα στου Μπακάλη!

sark4

Η Ψαροταβέρνα  ''Μπακάλης'' πρώτη στις προτιμήσεις για την ποιότητα  και τις μοναδικές γεύσεις του, σας περιμένει και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με ότι καλύτερο βγάζει η θάλασσα!

Ο Πέτρος και η ομάδα του πάντα ετοιμοπόλεμοι στην μάχη της γρήγορης εξυπηρέτησης και στο να κλέβουν τις εντυπώσεις με τα πιάτα που δημιουργούν, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο καθ' όλα σαρακοστιανό μενού!

Η παραλία Πευκοχωρίου ενδείκνυται για να πετάξετε τον χαρταετό σας και μετά να πιείτε το ουζάκι σας με τα καλύτερα σαρακοστιανά στην ψαροταβέρνα του  ''Μπακάλη''.

sark1

sark

sark2

sark3

Ψαροταβέρνα  ''Μπακάλης'' στην παραλία Πευκοχωρίου.

Τηλ. 23740 63060

Διαβάστε περισσότερα...

17th STREET FOOD αυστηρά προσωπική υπόθεση!

erv7

Έρωτας και χαζά!

Εγώ ένα πράγμα ξέρω... ο έρωτας περνά από το στομάχι, γιατί ως γνωστό, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, αλλά και μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!

Διαβάστε περισσότερα...

Και για τους μασκαράδες... κρέας από τον ΠΑΛΙΟΥΡΑ!

apok4

Με υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και για την περίοδο της Αποκριάς, στο κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο το καλύτερο!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS