xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

AUTO-MOTO

Η νέα Mercedes-Benz E-Class

15C1205 069

Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes-Benz συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις, με την ανάπτυξη της αυτοκίνησης σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα...

100.000 δολάρια και ένα ολοκαίνουργιο Opel ADAM για όποιον πηδήξει ψηλότερα !

Opel-Air-Style-LA-298106

Το Ίνσμπουρκ της Αυστρίας γίνεται η διεθνής Μέκκα του snowboarding από 4 – 7 Φεβρουαρίου. 24 κορυφαίοι αθλητές διαγωνίζονται κατά τη διάρκεια του κύριου αγώνα του Opel Air + Style Festival Innsbruck-Tirol το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το παγκοσμίως πρώτο, επτά θέσεων αγωνιστικό έλκηθρο είναι Nissan !

141825 1 5rs

Η Nissan μας συναρπάζει για μια ακόμα φορά, με την παρουσίαση του πρώτου στον κόσμο, επτά θέσεων αγωνιστικού έλκηθρου στον Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το μικρό της Opel και με υγραέριο

opel-karl-LPG-1

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει αρχίσει ακόμη η διάθεσή του, σε άλλες όμως ευρωπαϊκές χώρες κυκλοφορεί από ο περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα στη Γερμανία, το Karl προσφέρεται στην τιμή των 12.650 ευρώ σε έκδοση LPG, με διπλό καύσιμο: βενζίνη και υγραέριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Και σε υβριδική έκδοση το επόμενο Wrangler

6587

Η επόμενη γενιά θρυλικού μοντέλου της Jeep, που θα κυκλοφορήσει σε περίπου τρία χρόνια, δεν θα έχει απλά μια mild hybrid εκδοχή, αλλά και μία ηλεκτροϋβριδική. Η τελευταία θα αποτελέσει ένα από τα πιο «πράσινα» μοντέλα που έχει κατασκευάσει ποτέ η αμερικανική εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα...

H BMW θα καταργήσει πρώτη τους καθρέπτες…

bmw-i8-mirrorless-a1200

Ερχεται η κατάργηση των καθρεπτών του αυτοκινήτου. Αυτό μας δείχνει και η BMW με το πρωτότυπο i8 Mirrorless, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ετρεχε με τη μοτοσικλέτα, παραβίασε όλο τον ΚΟΚ, ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ και κατέληξε στη φυλακή

video-for-prison

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια θα μπορούσε να είναι ένα από τα πάρα πολλά που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και απεικονίζουν τι έκανε κάποιος στο δρόμο με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα του.

Διαβάστε περισσότερα...

Το "MINI Clubman" πάει παντού

image 4

Το μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερα αισθητικά μοντέλο της MINI, απέκτησε σύστημα τετρακίνησης, κάνοντας τις μετακινήσεις στο χώμα, το χιόνι και τη λάσπη πιο άνετες και ασφαλείς.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάριο κριτών αγώνων αυτοκινήτων από τον ΑΟΘ

seminario3

Συμμετείχαν 30 άτομα

Διαβάστε περισσότερα...

«Εκπνέει» η προθεσμία για τα ΚΤΕΟ

kteo1

Πρόστιμο 150 ευρώ για τους παραβάτες

Διαβάστε περισσότερα...

Καλπάζει... τo Nissan Qashqai

1874032

Το Qashqai είναι ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ιστορία, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Χιλιάδες πωλήσεις και ικανοποιημένοι πελάτες συνθέτουν ένα σκηνικό που θα... ζήλευαν όλοι όσοι έχουν στη γκάμα τους οχήματα ελευθέρου χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα...

VW: Πολύ μικρότερος ο αριθμός αυτοκινήτων με αποκλίσεις σε CO2 –Μόλις εννέα μοντέλα

29C6F8987C9754967889440EF7ADDAB6

Η VW ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την έρευνα σχετικά με το ενδεχόμενο πλασματικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από μοντέλα της καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι ο αριθμός των εμπλεκόμενων οχημάτων που είχαν αναφερθεί στην προηγούμενη λίστα την οποία είχε δημοσιοποιήσει και αφορά αυτοκίνητα Model Year 2016 είναι πολύ μικρότερος και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διευκρινίζοντας ότι τα μοντέλα που επηρεάζονται τελικά στην Ευρώπη είναι μόλις εννέα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS