xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Απέχουν από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οι Σχολές Οδηγών Χαλκιδικής

diplwma odhghsis mathima

Ανοιχτά τα γραφεία των Σχολών για να ενημερώνουν τους πολίτες

Ως "ελλιπή" και "προβληματική" ως προς την ασφάλεια εκπαιδευτών και υποψηφίων οδηγών, χαρακτηρίζει την απόφαση επαναλειτουργίας των Σχολών Οδήγησης μετά από 6ημνο lockdown, το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης Νομού Χαλκιδικής, αποφασίζοντας να απέχει από τη διενέργεια θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Ωστόσο οι Σχολές Οδηγών της Χαλκιδικής, θα παραμένουν ανοιχτές για την ενημέρωση των πολιτών.

«Στις 16/4/2021 η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσαν την επαναλειτουργία από τις 19/4/2021 των Σχολών Οδήγησης, μετά από 6 μήνες συνεχούς και αυστηρού lockdown», επισημαίνει το Σωματείο, τονίζοντας: «Η Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε είναι τουλάχιστον ελλιπής και προβληματική για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των Σχολών Οδήγησης».
«Το Σωματείο μας, με ομόφωνη απόφαση των μελών του,με γνώμονα την προστασία της υγείας, τόσο των ίδιων των εκπαιδευτών, όσο και των υποψηφίων οδηγών, καθώς και των εξεταστών, αποφάσισε η επαναλειτουργία των Σχολών Οδήγησης να γίνει έχοντας τα γραφεία μας ανοιχτά για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά να απέχει από τη διενέργεια θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων», υπογραμμίζει το Σωματείο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2