ΡΟΗ 24/7:

Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 από τον ΠΟΜ

pom mpasket

Δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Ιουλίου

 

Το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, το «Τουρνουά Μπάσκετ 3x3», μπαίνει στην 3η χρονιά του πιο δυναμικά από ποτέ και ετοιμάζετε να χαρίσει ένα απολαυστικό διήμερο στους λάτρεις του μπάσκετ αλλά και γενικότερα του αθλητισμού. Το Τουρνουά που θα διεξαχθεί  το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, διοργανώνει ο ΠΟΜ.

Πέρσι, το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με σημαντικά αυξημένη συμμετοχή εν σχέση με την πρώτη χρόνια, ξεπερνώντας τα 180 άτομα. Πρόκειται για μία αθλητική εκδήλωση μοναδική στα Χαλκιδικιώτικα αθλητικά δρώμενα, που προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών, αφού υπάρχουν συμμετοχές από 10 έως 60 χρονών, τόσο από την Χαλκιδική αλλά και από την Θεσσαλονίκη. Φέτος ο ΠΟΜ θέσει ακόμα υψηλότερα τον πήχη, περιμένοντας ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος του, το τουρνουά αποσκοπεί και στην προσέλκυση των μικρών ηλικιών στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθε», την ανάπτυξη της κοινωνικότητας, και την προστασία από κινδύνους που ελλοχεύουν στην απραξία της νεολαίας.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Ιουλίου στο 6971 760581 (Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος)

Κατηγορίες Ηλικιών:
7-9 (πρώτη φορά φέτος)
10-13
14-17
18-30
XL βετεράνων

επιστροφή στην κορυφή