ΡΟΗ 24/7:

Την Κυριακή ο 4ος Αγώνας Δρόμου στην Καλλικράτεια

4os agwnas dr kal

- Με στόχο να γίνει θεσμός


Αγώνας δρόμου 5.000 μ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου στην Ν. Καλλικράτεια, ο οποίος διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από το Σύλλογο Κηπούπολης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Προποντίδας (ΟΠΑ) και την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Ν. Προποντίδας, αποτελώντας πρωτοβουλία του παλαίμαχου μαραθωνοδρόμου και Βαλκανιονίκη Ρόμπεν Συμεών και του Προέδρου του Συλλόγου Κηπούπολης και Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικιστικών Συλλόγων Ν. Προποντίδας Ιωάννη Λίγα.
Η εκκίνηση του 4ου Αγώνα Δρόμου Ν. Καλλικράτειας θα δοθεί στις 9.30 το πρωί της Κυριακής, από το Κέντρο Υγείας Ν. Καλλικράτειας και οι αθλητές, διασχίζοντας τη διαδρομή από την παραλιακή της Κηπούπολης και τα Μυκωνιάτικα, θα τερματίσουν στο beach bar "Corona". Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αφετηρία από το πρωί της Κυριακής σε μία από τις συνολικά 6 κατηγορίες, ενώ όσοι τερματίσουν θα παραλάβουν ειδικά μετάλλια συμμετοχής.

marath kal2

Στιγμιότυπο από τον τερματισμό του 3ου Αγώνα Δρόμου το 2014

Επικοινωνήσαμε από το halkidikifocus με τον κ. Λίγα, ο οποίος μας είπε ότι την πρώτη χρονιά (το 2012) συμμετείχαν συνολικά 60 δρομείς, ενώ πέρυσι ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τους 180, ευελπιστώντας ότι φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερος, ενώ δήλωσε ότι στόχος παραμένει πάντα να γίνει ο αγώνας Μαραθώνιος με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την υποστήριξη που παρέχει.

επιστροφή στην κορυφή