ΡΟΗ 24/7:

Δωρεάν είσοδο για τους ανέργους, στον τελικό Κυπέλλου Χαλκιδικής

10703752 984258014996855 5398521425506012743 n

- Έτοιμο και το γήπεδο της Ε.Π.Σ.Χ. στις Καλύβες να υποδεχτεί τις μικτές ομάδες

 

Για τον τελικό του 40ού Κυπέλλου Χαλκιδικής, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 14.30, στην ουδέτερη έδρα της Ολύνθου με αντιμέτωπους τον Α.Ο. Σημάντρων και την Νίκη Πολυγύρου, μίλησαν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Στέλιος Χούτας και εκπρόσωποι των φιναλίστ.

Την ομάδα του Α.Ο. Σημάντρων, εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Χατζηευθυμίου και Γιώργος Σαϊτιώτης και την ομάδα της Νίκης Πολυγύρου οι Γιάννης Νταής και Δημήτρης Σαϊτιώτης.
Την συνέντευξη παρουσίασε ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Τύπου Θωμάς Ευθυμιάδης, καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν από τους φιλάθλους τους να γεμίσουν το γήπεδο της Ολύνθου και να δώσουν κουράγιο και δύναμη στους παίκτες, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία πολύ μεγάλη γιορτή για την Χαλκιδική. Επίσης ευχήθηκαν να γίνει ένας τελικός καλός από όλες τις απόψεις για να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι.

Επίσης, τόνισαν πως πρωταγωνιστές της Τετάρτης θα είναι και πρέπει να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα επισήμαναν ότι όσοι φίλαθλοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο της Ολύνθου την Τετάρτη, για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου και έχουν κάρτα ανεργίας, θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα δωρεάν. Μία κίνηση από την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής που στήριξαν ομόφωνα και οι τέσσερις εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ.

Έτοιμο το γήπεδο των Καλυβών

Μιλώντας στο halkidikifocus ο κ. Ευθυμιάδης ανακοίνωσε πως το γήπεδο της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής στις Καλύβες είναι έτοιμο για χρήση για να δεχτεί αγώνες μικτών ομάδων.

επιστροφή στην κορυφή