ΡΟΗ 24/7:

Στις 18 Σεπτεμβρίου ο «5ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου»

periplous diaporou

Με τη συμμετοχή 20 κολυμβητών

 

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου και μετά τις 12.00 θα γίνει η υποδοχή των κολυμβητών κάτω από το ξενοδοχείο "ΡΕΜΑ".
Οι διοργανωτές αποφάσισαν να συμμετέχουν 20 κολυμβητές και επειδή κάθε κολυμβητής θα πρέπει να συνοδεύεται από κάποιο πλεούμενο σκάφος για λόγους ασφαλείας.

periplous diaporou2

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το 2012 τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ» αναζητούσαν ένα τρόπο να αναδείξουν τις ομορφιές της περιοχής του Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα της Βουρβουρούς.
Τελικά ο τρόπος βρέθηκε και δεν ήταν καθόλου εύκολος, αποφάσισαν να διοργανώσουν τον 1ο Κολυμβητικό αγώνα 10 χλμ. με την ονομασία «1ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου 2012».
Τα μέλη του Συλλόγου απευθύνθηκαν στο Σύλλογο διοργάνωσης του Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου στη Νικήτη. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από τους διοργανωτές του Τορωναίου και επιτέλους ο 1ος Περίπλους το 2012 έγινε πραγματικότητα με ημερομηνία διεξαγωγής στις αρχές Σεπτεμβρίου.
«Αισίως το 2016 φτάνουμε στον 5ο Περίπλου, φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι χωρίς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, την συμπαράσταση πολλών εθελοντών, χορηγών, τη συνδρομή του Δήμου Σιθωνίας, της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου, τις Τοπικές αρχές του Τ.Δ Αγίου Νικολάου, του Λιμενικού Σώματος της Ιερισσού και του Όρμου Παναγίας, της ΟΠΕΑΝ και την παροχή δωρεάν Εν. Σκαφών από τους επαγγελματίες της περιοχής, δε θα ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το εγχείρημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 21 Αυγούστου 2016 10:44
επιστροφή στην κορυφή