ΡΟΗ 24/7:

Ασημένιος στο Παγκόσμιο TAEKWONDO ο Χρ. Μποζίνης (φωτο)

bozinis pagkosmio

- Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό


Με ένα ασημένιο μετάλλιο στα POWER και ένα χάλκινο στα ομαδικά tul, επιστρέφει ο Χριστόφορος Μποζίνης αύριο στη Χαλκιδική από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO, που διεξήχθη στην πόλη Άντρια της Ιταλίας και στο οποίο έλαβαν μέρος 60 χώρες με 800 αθλητές συνολικά.

mpozinis vathro

Ειδικότερα ο Χρ. Μποζίνης κατέκτησε την Κυριακή το ασημένιο μετάλλιο στα POWER, απέναντι σε 37 αντιπάλους, χάνοντας μόνο από τον αθλητή της Μογγολίας και μάλιστα μετά από 3 παρατάσεις!

omadiko

Επίσης ο Μποζίνης μαζί με τον Νίκο Λεούση, τον Πέτρο Πλασκασοβίτη και τον Παναγιώτη Μάσκα κατέκτησαν την 3η θέση λαμβάνοντας από ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικά tul. Σε αυτή την κατηγορία η ελληνική ομάδα κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου αποκλείοντας τη Ρωσία και την Αγγλία, ενώ έχασε οριακά με έναν πόντο από την Αργεντινή, για να χάσει στο τέλος από την Τσεχία μετά από παράταση και τελικά να καταλάβει την 3η θέση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μποζίνης πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Άντρια μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα POWER και το χάλκινο στα tul, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο.

επιστροφή στην κορυφή