ΡΟΗ 24/7:

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Βέροιας - ΠΑΟΚ

ghpedo veroias

4.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους των δύο ομάδων

 

Στη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας, ενόψει της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Βέροιας - ΠΑΟΚ, προχώρησε η Διεύθυνση Αστυνομίας της Ημαθίας, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.
Για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, θα διατεθούν 4.500 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας – ανταλλαγής. Ο ΠΑΟΚ θα λάβει 2.400 εισιτήρια για τους φιλάθλους του, τα οποία και θα προμηθευθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Βέροιας την ημέρα του αγώνα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου, ενώ οι φίλαθλοι της Βέροιας θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών 1,2, 3 και 4.
Παράλληλα θα υπάρξουν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του Σταδίου Βέροιας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, ενώ οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Στάδιο ή περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά θα απομακρύνονται

επιστροφή στην κορυφή