ΡΟΗ 24/7:

Εγκαινιάζεται το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Δήμου Αριστοτέλη

sailing stratoni

Ιστιοπλοϊκό τριήμερο με τη συμμετοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείτσας Καβάλας

 

Σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, στις 19.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ιστιοπλοϊκού Τμήματος του Δήμου Αριστοτέλη, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Στρατωνίου.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο από την Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη και την Τοπική Κοινότητα Στρατωνίου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Στρατωνίου.

Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί το νεοσύστατο Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Δήμου Αριστοτέλη είναι οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Στρατωνίου. Έχουν ήδη διαμορφωθεί χώροι γραφείων και αποθήκης και έχει γίνει η προμήθεια έξι καινούργιων σκαφών. Δημιουργήθηκαν έτσι οι κατάλληλες συνθήκες για την εκπαίδευση των παιδιών του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιστιοπλοΐα.

Αυτές της ημέρες διοργανώνεται από τον Δήμο Αριστοτέλη και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Στρατωνίου, Ιστιοπλοϊκό τριήμερο με τη συμμετοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείτσας Καβάλας, ο οποίος βοήθησε στην υλοποίηση του στόχου για τη δημιουργία του Ιστιοπλοϊκού Τμήματος Δήμου Αριστοτέλη.

Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας ανέφερε τα εξής:

«Πέρυσι το καλοκαίρι άνοιξε πανιά η πρώτη Κατασκήνωση Ιστιοπλοΐας στο Στρατώνι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη και του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου. Ξεκινήσαμε έτσι την προσπάθεια για την δημιουργία δικού μας Ιστιοπλοϊκού Τμήματος στον Δήμο Αριστοτέλη.

Την Κυριακή 27 Ιουλίου θα εγκαινιάσουμε το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Δήμου μας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Στρατωνίου. Ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!

Με την διαμόρφωση χώρων γραφείου και αποθηκευτικών χώρων και την προμήθεια έξι νέων σκαφών δημιουργήσαμε νέες υποδομές και κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Η εκπαίδευση των παιδιών ξεκίνησε με την διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού τριημέρου από τον Δήμο Αριστοτέλη και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Στρατωνίου, το οποίο λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στο Στρατώνι.

Θα ήθελα να συγχαρώ την Τοπική Κοινότητα του Στρατωνίου, τον τοπικό Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Στρατωνίου και όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου».

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 27 Ιουλίου 2014 13:53
επιστροφή στην κορυφή