ΡΟΗ 24/7:

Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πολεμικών τεχνών το βράδυ της Κυριακής

falagga ag1

- Βραβεύσεις σε ανθρώπους που πρόσφεραν στο άθλημα


90 αθλητές και αθλήτριες, χωρισμένοι σε 45 ζευγάρια, ηλικίας από 6 έως 38 χρονών αγωνίστηκαν το βράδυ τις Κυριακής στο club "Ahoy" στην Καλλιθέα, στους αγώνες fight nights, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών μαζί με τον Α.Σ. Μακεδονική Φάλαγγα Χαλκιδικής.

falagga vrav

Παράλληλα με τους αγώνες, η Ομοσπονδία βράβευσε τους προπονητές των 30 συλλόγων της που συμμετείχαν στους αγώνες, αλλά και ανθρώπους που έχουν προσφέρει με τον τρόπο τους στις πολεμικές τέχνες. Συγκεκριμένα: Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκής Χρήστο Γκουντενούδη, τον Λιμενάρχη Ν. Μουδανιών Γιάννη Λουκοβίτη, τον εκπρόσωπο Τύπου της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής Δημήτρη Λοκοβίτη, την υπεύθυνη του halkidikifocus, Κορίνα Ζολλά, την εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Αφροδίτη Σωτηρίου, καθώς και εκπρόσωπο των Φυλακών Κασσάνδρας.

falagga ag2

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μακεδονικής Φάλαγγας Χριστόφορος Μποζίνης, δήλωσε στο halkidikifocus την ικανοποίησή του τόσο για τη διεξαγωγή και το επίπεδο των αγώνων, όσο και για τα 4 χρυσά και 4 αργυρά που κέρδισαν οι αθλητές του στους αγώνες.

falagga ag3

falagga ag4

falagga ag5

falagga ag6

επιστροφή στην κορυφή