ΡΟΗ 24/7:

Ρεπορτάζ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την επίσκεψη Π. Δήμα και Κ. Κορλού στην Κύπρο

dhmas k

Συζητήσεις με το Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών μια διμερή συνεργασία στο άθλημα

Αφιέρωμα στην επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Κωνσταντίνο Κορλό και του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα στην Κύπρο, έκανε η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.
Στο άρθρο εκτός από φωτογραφία από τη συνάντηση, υπάρχει και η δράση που είχε ο Πύρρος Δήμας για τη διάδωση του αθλήματος στη Μεγαλόνησο, καθώς και οι επαφές του Προέδρου της ΕΟΑΒ.
Το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IWF - τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης - Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε την Κύπρο για να συναντήσει τους αρχηγούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και να μιλήσει για τις πιθανότητες προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος στην χώρα. Εκτός από συζητήσεις με τον Ανδρεα Ρουμπα, Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, τον κ. Δήμα υποδέχτηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Κυπριακού Κοινοβουλίου, Δημητρης Συλλουρης και ο Υπουργός Παιδείας, και επίσης Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Καδης και κατέληξαν σε καρποφόρες αποφάσεις, όπου και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν την ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας και την υποστήριξη στην Άρση Βαρών Ο κ. Δήμας συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Άσης Βαρων Κωνσταντίνο Κορλό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη ευκαιρία ώστε να συζητήσει με το Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών μια διμερή συνεργασία στο άθλημα.

επιστροφή στην κορυφή