ΡΟΗ 24/7:

Οργανισμός που θα τον Φοβούνται

 

Ο ΠΑΟΚ σήμερα παίζει ένα παιχνίδι κρίσιμο από κάθε άποψη αλλά κυρίως για την ιστορία του, για την φανέλα του και για όλους όσους από την αρχή της χρονιάς πίστεψαν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Δυστυχώς όμως δεν άλλαξε τίποτα, αντίθετα όλα πάνε στραβά. Ίσως να φταίει η Παναγιά που δεν γυρίζει το κουμπί, ίσως το φεγγάρι που είναι κόκκινο κάποια βράδια, αλλά με τα ΙΣΩΣ δεν χτίζεται ομάδα.

Πλέον πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι για να τρέξουν τα ζητήματα μιας μεγάλης ομάδας πρέπει να είναι καθημερινά μέσα στον οργανισμό της. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με τον κύριο Αγγελίδη, αλλά εάν και αυτός πρέπει να περιμένει τον κύριο Σαββίδη για να ολοκληρώνει οποιοδήποτε ζήτημα της ΠΑΕ, τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί.

Μεταγραφές θα γίνουν, αύριο λογικά θα ανακοινωθούν, και;;; Αν έχεις νοσήσει με μια ασπιρίνη απλά σου φεύγει ο πονοκέφαλος, άρρωστος όμως παραμένεις και για να απαλλαχθείς από την αρρώστια όλα τα μέρη του οργανισμού σου πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά.

Όταν λοιπόν όλα μέσα στα διοικητικά της ΠΑΕ θυμίσουν κάτι από σοβαρή ομάδα, τότε το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κερδίζει, γιατί όλοι θα σε φοβούνται, γιατί κανένας δεν θα περνάει από το γήπεδό σου εύκολα, γιατί η σοβαρότητα της διοίκησης μεταφέρετε και μετατρέπετε σε σοβαρά αποδυτήρια.

Ας είναι λοιπόν το σημερινό παιχνίδι το σημείο μηδέν για την φετινή περίοδο, ας αποδείξουμε ότι παραμένουμε ΠΑΟΚ.

Το χρωστάμε στους εαυτούς μας.

επιστροφή στην κορυφή