ΡΟΗ 24/7:

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης ο Κουγιουμτσίδης

kougioumtsidis pagk

Έχει ήδη εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παίδων προκρίθηκε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο Έλληνας παλαιστής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Κροατία και έφτασε έως τον μεγάλο τελικό των 60κ. και αύριο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο Κουγιουμτσίδης ήταν ασταμάτητος και με εξαιρετική ψυχολογία στον πρώτο αγώνα έκαμψε την αντίσταση του Αλβανού Σεκρέζι με 8-6. Στη φάση των «8» απέκλεισε τον Ινδό Ραβίντερ με πτώση και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Επόμενος αντίπαλος ήταν ο Τζαφάροφ. Από την αρχή ο Κουγιουμτσίδης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αζέρο και με εκπληκτική εμφάνιση προηγήθηκε 9-2. Στη συνέχεια «έδωσε» τρεις πόντους και τελικά επικράτησε με 9-5.

Το τέλος του αγώνα τον βρήκε να πανηγυρίζει έντονα, μαζί και η ελληνική Πάλη, η οποία συνεχίζει φέτος να εντυπωσιάζει. Σε 4 μεγάλες διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει οι Έλληνες αθλητές έχουν ανέβει στο βάθρο και δίνουν τεράστια χαρά στους φίλους του αθλήματος.

Αύριο ο Κουγιουμτσίδης έχει ραντεβού με το χρυσό μετάλλιο, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο βάθρο.

επιστροφή στην κορυφή