ΡΟΗ 24/7:

Στα Μουδανιά το Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι

skaki01

Στις 16 Φεβρουαρίου

Το 17ο Ανοιχτό Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Χαλκιδικής διοργανώνει η Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών, με ανάθεση και σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00, στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών.
Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Χαλκιδικής.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας της οποίας το link υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. (theschess.wordpress.com) μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Μόνο όσοι έχουν πλήρη αδυναμία να κάνουν ηλεκτρονική δήλωση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με φυσική τους παρουσία στο χώρο αγώνων τo Σάββατο 16 Φεβρουαρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.30 π.μ. Επιβεβαιώσεις των συμμετοχών θα γίνονται στο χώρο των αγώνων την ίδια μέρα, μέχρι τις 94.5 π.μ.
Το σύστημα των αγώνων είναι το Ελβετικό 5 γύρων με χρόνο σκέψης 10΄ για τον κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα και προστιθέμενο χρόνο 5’’ για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. Αν ο αριθμός των συμμετοχών σε μια τάξη είναι από 7 έως 10 άτομα το σύστημα θα είναι Ελβετικό 5 γύρων ενώ αν οι συμμετοχές είναι 6 ή λιγότερες το σύστημα αγώνων θα είναι Πουλ με τον ανάλογο αριθμό γύρων. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE και ειδικότερα οι κανονισμοί για το Γρήγορο Σκάκι (RAPID – PLAY).

επιστροφή στην κορυφή