Στον τελικό του Ντουμπάι και στο Νο 10 ο Τσιτσιπάς
- Γράφτηκε από την Κική Δημαρόγλου
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- Εκτύπωση
Για πρώτη φορά Έλληνας τενίστας στο ΤΟΡ 10 της Παγκόσμιας Κατάταξης
Το να βρεθεί στον τελικό ενός τουρνουά τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αποτελεί πλέον... είδηση. Είδηση όμως αποτελεί η είσοδός του στη δεκάδα της Παγκόσμιας Κατάταξης, κάτι που δεν έχει καταφέρει Έλληνας τενίστας μέχρι σήμερα.
Αναλυτικότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Open του Ντουμπάι, κερδίζοντας στον ημιτελικό - και μάλιστα με ανατροπή του σκορ - με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 7-6) τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς (Νο 23 στον κόσμο).
Στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Ελβετού Ρότζερ Φέντερερ και τουΚροάτη Μπόρνα Τσόριτς. Να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον 38χρονο Φέντερερ τον περασμένο Ιανουάριο, στο Open της Αυστραλίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου
- Το βιβλίο του Αρ. Γραμμόζη για την ελληνική γλώσσα παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη
- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάνω από 17 εκατ. ευρώ μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα
- Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δ. Στεργίου «Κανέλα και γαρύφαλλο από την Προποντίδα» στην Όλυνθο
- Έρχεται η 3η Ανθοκομική Έκθεση του 2ου Δημοτικού Πολυγύρου
- Δωρεά ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μετάλλων στην ΕΛ.ΑΣ.