ΡΟΗ 24/7:

3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια η Άσπα Μήτσου του Α.Σ. Ν. Τρίγλιας (ΦΩΤΟ)

MHTSOY RIMINI1

Στο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Ρίμινι της Ιταλίας

Μόνο επιτυχίες μετρά η Χαλκιδική στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KBO NTO που διεξήχθη 1-8 Απριλίου στο Ρίμινι της Ιταλίας. Εκτός από τον Χριστόφορο Μποζίνη (δείτε αναλυτικά εδώ), η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, Άσπα Μήτσου αναδείχθηκε 3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της, ανάμεσα σε 15 αθλήτριες.

MHTSOY RIMINI3

Η Άσπα Μήτσου είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας TAE KWON DO ITF, είναι 15 ετών, έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN. Προπονητής της είναι ο Τάσος Πιπερίδης, κάτοχος 8 DAN και προπονείται στον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Ν. Τρίγλιας, πρόεδρος του οποίου είναι ο Φάνης Μήτσου.

"Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η αθλήτρια μας είναι πανελληνιονίκης στο ΤAEKWONDO ITF από το 2016 ως το 2019, καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας KICK BOXING, αφού έχει κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick BOXING 2018.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια μας συνεχίζει την συστηματική προπόνηση για την κατάκτηση του επόμενου στόχου που είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF 2019", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

MHTSOY RIMINI2

επιστροφή στην κορυφή