ΡΟΗ 24/7:

Ολοκληρώθηκε το 12ο Golden Cup (ΦΩΤΟ)

12ogoldencup aponomes 18

Με τη συμμετοχή 500 λιλιπούτειων αθλητών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 12ου Golden Cup που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ). Το Πασχαλινό "Golden Cup" αφορούσε τμήματα Υποδομής Ποδοσφαίρου κοριτσιών και αγοριών σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, Κ14, Κ12 και Κ10 για παιδιά γεννημένα τα έτη 2005 έως 2010.

Οι 20 σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής: ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Αρης ΠΑΟΚ Δράμας, ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΚ Καρυώτισσα, Ακαδημία Σφακιανάκης Κέρκυρα, Ελπίδες Συκεών, Ajax Stars, Ακαδημία Ν.Τρίγλιας Χαλκιδικής, Νέστος Χρυσούπολης, ΒΑΟ, Πάϊκο Γουμένισσας, Real Team, Αστέρας Ραιδεστού, Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής, ΑΕΚ Έβρος Σουφλίου, ΑΟ Χανιώτης, Άρης Κασσανδρείας, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Μετεώρων.

"Τα «Golden Cup» έχουν γίνει πλέον θεσμός, και κάθε χρόνο διοργανώνονται με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες. Οι διοργανώσεις αφενός προβάλλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ένα διαχρονικό προορισμό και αφετέρου αναδεικνύουν τις συμμετέχουσες ομάδες μέσω το ευ αγωνίζεσθαι", επισήμανε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ και της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου.

"Ηταν ομολογουμένως μια άψογη διοργάνωση! Το επιβεβαίωσαν τα συγχαρητήρια που δέχτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης αυτής ποδοσφαιρικής γιορτής, οι διοργανωτές. Τα χαμόγελα περίσσεψαν, όπως και τα καταπληκτικά γκολ που σημείωσαν οι πρωταγωνιστές των 32 τμημάτων από τους 20 συλλόγους που έδωσαν βροντερό παρών στο 12o Πασχαλινό Golden Cup!

Η άψογη διοργάνωση που με τόσο μεράκι οργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε την αυλαία της την Πέμπτη 2 Μαΐου και πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας σε όλους αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

12ogoldencup aponomes 11

12ogoldencup aponomes 16

επιστροφή στην κορυφή