ΡΟΗ 24/7:

Αρχίζει την Πέμπτη το διεθνές τουρνουά Hellas Open στο Σιδηρόκαστρο

badmi

Συμμετέχουν 220 αθλητές από 45 χώρες

Η αντίστροφη μέτρηση για το Hellas Open 2019 έχει ξεκινήσει. Την Πέμπτη 8 Αυγούστου αρχίζει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών η μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση Μπάντμιντον της χρονιάς. Ένα μικρό, Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, καθώς οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και θα υπάρχουν και χρηματικά έπαθλα για τους νικητές.
Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε προολυμπιακή χρονιά, ορισμένοι από τους καλύτερους αθλητές έχουν έρθει στη χώρα μας. Συγκεκριμένα 220 αθλητές από 45 χώρες θα αγωνιστούν στο Σιδηρόκαστρο, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει δώσει και η Παγκόσμια Ομοσπονδία, όπου θα στείλει στις Σέρρες ειδικό συνεργείο να καλύψουν τους αγώνες με Live Streaming.

Το Hellas Open συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης και ο Δήμος Σιντικής, ενώ πολύτιμη είναι η στήριξη των χορηγών Protergia και RSL.

Αυτή είναι η 5η διεθνή διοργάνωση Μπάντμιντον που γίνεται στην Ελλάδα το 2019. Η χώρα μας αποτελεί ενεργό και μεγάλο συνεργάτη της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που εμπιστεύεται την ΕΟΦΣΑ και την Ελλάδα για μεγάλα τουρνουά. Είναι χαρακτηριστικό ότι γι αυτές τις διοργανώσεις έχουν έρθει περισσότεροι από 2.000 αθλητές, συνοδοί και προπονητές στη χώρα μας.

επιστροφή στην κορυφή