ΡΟΗ 24/7:

Αλλάζει όψη το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

01 IMG 20190803 093019

Τελευταίες "πινελιές" στο νέο χλοοτάπητα

Μέσα στον Αύγουστο ολοκληρώνονται οι εργασίες για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, έδρα του ιστορικού συλλόγου «Αθλητικός Μορφωτικός Όμιλος Νίκη Ευκαρπίας».

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας Γιώργος Ασλανίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Δημήτρης Λαλές, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους καθώς ολοκληρώνεται ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό έργο στην Ευκαρπία μετά το νέο Γυμναστήριο–Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και του Λυκείου Ευκαρπίας, που εγκαινιάστηκε στις 9 Απριλίου 2019.

Οι παρεμβάσεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ευκαρπίας ξεκίνησαν στις 18 Απριλίου 2019 και αναμένεται ότι θα΄ ναι απόλυτα έτοιμο με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020 να φιλοξενήσει δραστηριότητες της Νίκης Ευκαρπίας (αγώνες πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας–ΕΠΣΜ και προπονήσεις τόσο της ανδρικής ομάδας της Νίκης όσο και των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης).

Έτσι αναβαθμίζεται μια αθλητική υποδομή του Δήμου στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τη συμβουλευτική υποστήριξη της Διεύθυνσης Αθλητισμού.

IMG 20190803 092744 768x576

Να σημειωθεί ότι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ευκαρπίας, δεν έγιναν συνολικές παρεμβάσεις εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα λόγω της υψηλής καταπόνησης του φυσικού χλοοτάπητα, να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα, όπως υψομετρικές διαφορές, μεγάλα τμήματα χωρίς χλοοτάπητα, συσσώρευση ομβρίων υδάτων.

Στόχος αυτού του δημοτικού έργου είναι η βελτίωση των συνθηκών άθλησης στο γήπεδο, με την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα με ύψος πέλους 60 mm και πιστοποιητικά που καθιστούν τη χημική σύνθεσή του μη επιβλαβή για τους αθλούμενους καθώς και κατασκευή περιμετρικού καναλιού απορροής ομβρίων υδάτων.

Ο Δήμος Παύλου Μελά έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των ανοιχτών και κλειστών δημοτικών αθλητικών χώρων, στους οποίους δραστηριοποιούνται οι αθλητικοί σύλλογοι, μαθητές, αθλούμενοι όλων των ηλικιών και τα Τμήματα μαζικού αθλητισμού.

IMG 20190803 093123 768x576

επιστροφή στην κορυφή