ΡΟΗ 24/7:

Οι μαθητές έδωσαν το δικό τους μήνυμα για τον αθλητισμό (ΦΩΤΟ)

HMERA ATHL PROP119

Πλήθος δράσεων στα σχολεία του Δήμου Νέας Προποντίδας

Με το σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου», γιορτάστηκε την Παρασκευή η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού στα σχολεία του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις, όπως αερόβιες κινητικές δραστηριότητες και ομαδικά-ατομικά αθλήματα που στόχο είχαν την ενεργοποίηση των μαθητών και των μαθητριών για τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου.

HMERA ATHL PROP219

Επίσης, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής έγινε ενημέρωση της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών, πραγματοποίησαν δράση όπου μαθητές και διδακτικό προσωπικό, επισκέφθηκαν αρχικά τον Ναυτικό Όμιλο Νέων Μουδανιών, μαθαίνοντας περισσότερα για το άθλημα της ιστιοπλοΐας κι έπειτα επισκέφθηκαν το γήπεδο Τένις (Stones), όπου ο εκπαιδευτής, τους έλυσε όλες τους τις απορίες σχετικά με το άθλημα.

HMERA ATHL PROP319

Έπειτα οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν παίζοντας τένις. "Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο και το κατάστημα Stones για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Προποντίδας.

επιστροφή στην κορυφή