ΡΟΗ 24/7:

Διεθνής Ημιμαραθώνιος Miraggio Kassandra Run στις 5 Οκτωβρίου

miraggio marathon

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Διεθνή Ημιμαραθώνιο και τον Αγώνα Σρόμου 5 χλμ. διοργανώνουν το Miraggio Thermal Spa Resort, με την υποστήριξη του Φούρνου Λεμονή, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 9.30, στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.

Η διαδρομή

Η διαδρομή σχεδιάστηκε το Μάιο και δοκιμάστηκε από τους Ολυμπιονίκες Anton Shipulin και Alexander Legkov. Η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται στο ακρωτήριο Κάνιστρο. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την άκρη της χερσονήσου της Κασσάνδρας, ακολουθώντας την αγροτική διαδρομή που εξυπηρετεί τους αγρότες κατά τη διάρκεια της περιόδου συγκομιδής της ελιάς.
Ελαιόδεντρα, θάμνοι και πεύκα θα είναι οι σύντροφοί των αθλητών σε όλη την πορεία. Πρόκειται για μια γραφική και ποικιλόμορφη διαδρομή το έδαφος της οποίας προκαλεί δέος ανεξάρτητα από την ικανότητα του καθενός στο τρέξιμο. Η απαλή κατηφόρα, οι εύκολες πεζοπορίες και η εκπληκτική θέα θα σας οδηγήσουν στη γραφική εκκλησία του Αγίου Νικολάου του 19ου αιώνα μπροστά στη θάλασσα στο Κανίστρο.

Δήλωση Κατάστασης Υγείας

Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν στο Miraggio Kassandra Run με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες των αγώνων δρόμου της Διοργάνωσης σχετικά με θέματα Υγείας κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών, σε καρδιολογικό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό ιατρικών υπηρεσιών και πρώτων βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης-τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής για τον κάθε ένα αγώνα της Διοργάνωσης.

Εγγραφές

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πάνω από 18 ετών προκειμένου να λάβουν μέρος στο αγώνα των 21 χλμ. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων έχει οριστεί στους 300 δρομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το link: https://www.miraggio.gr/el/kassandra-run'

επιστροφή στην κορυφή